Skip to content

Міжнародний семінар «Інноваційний університет і лідерство»

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Представники факультету міжнародної економіки ДНУ імені Олеся Гончара Наталія Стукало та Марина Литвин взяли участь у Міжнародному семінарі «Інноваційний університет і лідерство: сучасні виклики, концепти, моделі», який відбувся у Полтаві.

Про це повідомили в прес-службі університета.

Семінар об’єднав учасників різних фаз українсько-польського проекту «Інноваційний університет і лідерство», реалізованого на базі Варшавського університету за підтримки Спілки ректорів вищих навчальних закладів України та Міжнародного фонду досліджень освітньої політики.

На зустрічі було обговорено особливості вступної кампанії 2017 року, перспективи в контексті змін у системі вищої освіти, питання студентоцентричних моделей навчання у вищій школі, особливості адаптації студентів-переселенців, європейський досвід інтердисциплінарних освітніх програм, академічну доброчесність.

З концептуальною доповіддю «Студентоцентричнi моделi навчання у вищій школі» виступив Тарас Фініков, професор, президент Міжнародного Фонду досліджень освітньої політики.

Про європейський досвід організації інтердисциплінарних і трансдисциплінарних освітніх та освітньо-наукових програм розповів Роберт Сухарський, професор, декан факультету «Artes Liberales» Варшавського університету.

Із особливостями вступної кампанії до українських вищих навчальних закладів у 2017 році аудиторію ознайомив Олег Шаров, директор департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України.

Учасниками проекту також була запланована участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні міжнародні економічні відносини: драйвери успіху та виклики розвитку», що відбудеться 23-24 березня 2017 року в ДНУ імені О. Гончара.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: