Skip to content

До Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей «Теплий дім» завітали з подарунками працівники відділення поліції (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

19 грудня працівники Марганецького відділення поліції на чолі з начальником — Романом Яровим завітали на свято з нагоди дня Святого Миколая до Центру соціально – психологічної реабілітації для дітей «Теплий дім».

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

З цієї нагоди педагогічний склад та вихованці закладу підготували святковий концерт, під час якого розіграли цілу виставу з піснями, віршами та цікавими номерами. Діти вражали своєю артистичністю, завзяттям, щирістю та безпосередністю, з якою виконували свої номери. Вітали присутніх зі святом, як зовсім маленькі, так і трохи старші дітлахи.

Знаючи про те, що Святий Миколай завжди приносить подарунки, малеча з нетерпінням чекала кульмінаційного моменту свята. І ось, коли вже всі слова вітання та подяки були сказані, Роман Яровий зі своїми підлеглими працівниками, як і годиться «Миколайчику», привітав діточок зі святом іграшками та солодощами. Кожній дитинці були сказані теплі слова та презентовані подарунки. Деякі дітлахи були настільки розчулені, що від радості та неочікуваної уваги у них на очах виступили сльози.

У кінці свята діти щиро подякували за таку увагу, тепло та небайдужість з боку працівників Марганецького відділення поліції та запросили провідувати їх частіше.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: