Skip to content

Новорічне ТВ-меню: мюзиклів та феєрверків із банкнот не буде

Inna Vnukova

Inna Vnukova

Цього разу телевізійники, готуючи новорічний стіл, обійдуться пісними стравами — не буде ні мюзиклів, ні фільмів з новорічними сюжетами, ні «вогників». Пригощати будуть вже знайомі глядачам гумористичними шоу і проектами, які додадуть новорічних «спецій» у вигляді Дідів Морозів, артистів, ялинок, олів’є, шампанським і конфетті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Те, що новорічні шоу на каналах бідніють, підтвердив і телепродюсер Олексій Гончаренко: «Популярні колись мюзикли коштували під мільйон доларів. Навіть «Аліса в країні чудес», яку в 2014-му робила «Україна», — порядку $300 тис. Але якщо раніше ці шоу на 80-90 відсотків спонсорувалися алкогольними брендами, та ще й могли бути продані в Росію, то тепер все доводиться робити за свій рахунок. Акціонери каналів не дадуть розтринькати гроші за одну новорічну ніч. Для них це все одно, що влаштувати феєрверк з банкнот».

Тож у новорічну ніч канал «1+1» покаже новорічне шоу «Вечірній Київ» та концерт «95 Кварталу», що відбувся 11 грудня у Палаці «Україна». Над проектами працюють 50 авторів, які обіцяють видати перш за все політично гостре шоу. На ICTV буде жартувати «Дизель-шоу» — і це теж телеверсія їх концерту «Перше новорічне», який пройде 16 грудня в Жовтневому палаці.

На НЛО ТV смішити будуть хлопці з «Мамахохотала». СТБ покажуть перероблені на новорічний лад проекти «Танцюють всі!» і «Х-Фактор» за участю зіркових тренерів — Костянтина Меладзе, Юлії Саніної з Hardkiss, Андрія Данилка і екс-учасника Quest Pistols Антона Савлепова.

Канал «Україна» порадує глядачів спеціальним випуском документального реаліті «Реальна містика», в якому загадки будуть розгадувати не тільки ведучі проекту, але, наприклад, Альона Вінницька та Олександр Скічко.

Новий канал вже відзняв три своїх шоу в новорічному форматі. «Пристрасті по Ревізору» відзначатимуть Новий рік із Сергієм Притулою в образі Діда Мороза і власним «Оскаром», склавши свій рейтинг мерів країни. На шоу «Хто зверху?» Ірині Білик з чоловіком Асланом, Дмитру Коляденко та Віталію Козловському доведеться наряджати ялинку в кумедних новорічних костюмах. На «СуперИнтуиции» своє чуття будуть перевіряти Євген Кошовий і Потап.

«Інтер«, як і минулого року, роздмухуватиме

традиційний «вогник» за участі Софії Ротару, Таїсії Повалій, Ірини Білик, Олександра Пономарьова, Світлани Лободи, Наталі Могилевської та інших. Режисера для чергового епічного інтерівського шоу, як і минулого року,  запросили з Санкт-Петербурга, ведучою буде Ольга Сумська, її партнером – російський актор Ян Цапнік.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: