Skip to content

Двох чоловіків незаконно утримували в підвалі гаражу

Людмила Гейко

Людмила Гейко

13 грудня, близько 14-ї години, до чергової частини патрульної поліції надійшов виклик про незаконне позбавлення волі. Заявник повідомив, що людей закрили в підвалі гаражу на вулиці Демент’єва.

Про це повідомили в прес-службі Патрульної поліції Дніпра.

Екіпаж під`їхав на місце та з`ясував, що в гаражі знаходяться двоє чоловіків. Зі слів, їх привезли на автомобілі Mitsubishi, у льосі їх закрила особа, з якою вони домовились про виконання певних робіт. З підвалу вони вибрались самотужки, але сталеві двері не подолали.

Інспектори викликали слідчо-оперативну групу та рятівників. Під час очікування, одному з чоловіків стало зле. Патрульні вирішили відкривати двері самі. Шукаючи понятих, вони помітили автомобіль, за прикметами схожий на той, про який згадував один з потерпілих. Авто різко змінило напрямок руху. В радіоефір передали прикмети позашляховика і дуже швидко його виявили.

Під час спілкування з особами, які були в авто, з`ясувалось, що один є власником того самого гаражу.
Водія та його пасажира затримали. Під час поверхневої перевірки виявили 2 предмети схожі на ніж та телескопічний кийок. Слідчі відділку поліції Амур-Нижньодніпровського району, які вже працювали на місці, вилучили знайдені предмети. Гараж відкрили та звільнили чоловіків — їх та затриманих доставили до відділку поліції.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: