Skip to content

Наступного року в Дніпрі планують встановити 7 нових світлофорних об’єктів, замінити 2 тис. дорожніх знаків та нанести 1300 км дорожньої розмітки

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%ba%d0%b8

Про це під час прямої телефонної лінії повідомив директор комунального підприємства «Дніпродорсервіс» Геннадій Комаров.

Він зазначив, що на балансі підприємства перебуває 177 світлофорних об’єктів. 81 з них –
лампові, решта – світлодіодні.

«У реєстрі є 55 світлофорних об’єктів, які необхідно встановити. Поступово це й робитимемо. Наступного року плануємо встановити в місті 7 нових світлофорних комплексів, зокрема, на ділянках просп. Поля – вул. Ульянова, Полтавське шосе – вул.
Белградська, вул. Полігонна – вул. Гусенка, вул. Робоча – вул. Театральна, а також на просп. Мануйлівському, Набережній Перемоги (біля автосалону «Лексус»), Запорізькому шосе, 53Д.

Окрім того, капітально відремонтуємо 17 наявних світлофорних об’єктів із заміною проводів, електроніки тощо», – сказав Геннадій Комаров.

За словами директора КП «Дніпродорсервіс», нині 81 світлофорний об’єкт керується з єдиного центру, решта – вручну.

%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%84%d0%be%d1%80«Стоїть завдання об’єднати всі світлофори для динамічного керування. У перспективі плануємо
запустити автоматизовану систему управління дорожнім рухом. Роботи в цьому напрямі вже розпочаті», – наголосив Геннадій Комаров.

Він також додав, що в наступному році в місті планують замінити на нові, такі що відбивають світло, близько 2 тис. дорожніх знаків, а також нанести 1300 км дорожньої розмітки.

«Цього року не все із запланованого вдалося втілити – нанесли 320 км дорожньої розмітки. Наступного року вже механізуємо процес – місто придбало спеціальну машину, яка наноситиме
фарбу. Це дозволить значно пришвидшити роботу. Наприклад, вручну вдається нанести 1,5 км розмітки за годину, тоді як машиною – 10-12 км за годину. Цього року впровадили платикову розмітку на Набережній – нанесли 20 км. Подивимось, як вона витримає зиму, щоб в наступному році нанести іще 110 км такої розмітки, що відбиває світло», – розповів директор «Дніпродорсервісу»

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: