Skip to content

В Дніпрі вперше стартувала дитяча ліга області з міні-футболу

Марианна Стец

Марианна Стец

_1_14809474223520-9ce4В Дніпрі вперше стартувала дитяча ліга області з міні-футболу. Змагання проходять у нещодавно збудованому спорткомплексі «Олімпія+». В них беруть участь кращі спортивні школи регіону – загалом, понад два десятки команд. Чотири місяці хлопці змагатимуться за медалі, підсумки підведуть на початку квітня 2017-го. 

Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

— Це перший масштабний турнір України з дитячого міні-футболу. Я дуже давно виношував цей проект. Він мав народитися в Дніпрі, адже місто має дуже глибокі традиції в цьому виді спорту. Перший кубок України, перші майстри спорту, перші чемпіони були тут, — розповідає заступник директора центру «Спорт для всіх» і спорт арени «Олімпія+», організатор змагань Олександр Юзик.

Одинадцятирічний гравець команди ДЮСШ-2 Олексій Кисельов – прихильник великого футболу. На міні-полі команда хлопчика пробує себе вперше. Про новий досвід він розповідає стримано. Каже: ще є над чим працювати.

— Ми звикли грати у великий футбол, а тепер вперше беремо участь в турнірі з міні-футболу. Ще треба тренувати захист, він у нас слабенький. А от атака, навпаки, хороша, — поділився Олексій Кисельов.

Підсумки підіб’ють в квітні. Всі команди отримають призи. Медалі та кубки гравцям вручать за 1-3 місця. Переможців визначать і в номінаціях кращий воротар, кращий бомбардир, захисник, нападник. Наступного року організатори планують зробити турнір ще масштабнішим.

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: