Skip to content

Двоє невідомих, розбивши вікно, залізли в будинок, спричинили тілесні ушкодження хазяїну, пограбували та зникли (ФОТО, ВІДЕО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b7%d0%bb%d0%be%d1%87%d0%b8%d0%bd

Поліція Дніпропетровщини встановила двох чоловіків, які увірвавшись у будинок потерпілого, зв’язали його, побили та пограбували.  Обох затримано в порядку статті 208 КПК України. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіції України в Дніпропетровській області.

Близько 23-ї години до чергової частини Дніпровського ВП надійшло повідомлення від мешканця Горянівки про те, що невідомі особи спричинили його сусіду тілесні ушкодження та зникли з місця пригоди. Карета швидкої, яку викликав сусід, доправила потерпілого в одну із лікарень обласного центру.

%d0%b7%d0%bb%d0%be%d1%87%d0%b8%d0%bd2

Потерпілий розповів: того вечора, близько 21 години, двоє невідомих чоловіків розбили вікно та проникли в його дім. Побачивши, що господар спить, вони розбудили його. Після цього зв’язали потерпілого та почали вимагати у нього гроші. Побачивши, що потерпілий не поспішає віддавати гроші, зловмисники почали бити його по голові та колоти ножем по стегнам і рукам.

Чоловік змушений був віддати нападникам гроші. Останні прихопили також його мобільний телефон та зняли зі стіни дві ікони, після чого втекли.

За результатом проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські Дніпровського РВП затримали місцевих 41-річного та 32-річного чоловіків, раніше судимих за скоєння аналогічних злочинів.

«У затриманих вилучено частину викраденого, а саме мобільний телефон та одну із ікон потерпілого. Іншу, за словами зловмисників, вони встигли продати невідомому чоловіку за 200 гривень. Зараз проводиться експертиза щодо встановлення справжньої цінності ікон. Чоловікам вже вручені письмові повідомлення про підозру за ч.3 ст.187 (розбій) ККУ. Окрім цього, одному із фігурантів справи оголошено про підозру за ч.3 ст. 185 (крадіжка) ККУ. Зловмисники затримані у порядку статті 208 КПК України. Судом їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – повідомив начальник СВ Дніпровського РВ ДВП Роман Капустін.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: