Skip to content

У Дніпрі стартує пілотний проект „Народна філармонія”

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Легендарні артисти міста даватимуть безкоштовні концерти у віддалених районахобласного центру. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Шикуленко.

img_4050

„Новий проект  проходитиме в рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця», — зазначив він. — Нововведення та родзинка  «Народної філармонії»  полягає в тому, що кращі естрадні та театральні колективи Дніпра проведуть серію концертів на віддалених від центру житлових масивах міста. Хочемо, щоб напередодні новорічних свят у людей піднявся настрій, щоб всі вони мали можливість долучитися до мистецтва. Далеко не у кожного є час і фінанси, щоб приїхати на виставу чи концерт до театру в центрі міста. А такі виїзні програми будуть абсолютно безкоштовними, ближче до дому, у всіх районах міста”.

З кінця листопада до середини грудня дніпрян чекають зустрічі з театром «КВН ДГУ», академічним театром опери та балету, обласною філармонією ім. Л. Когана, академічним українським музично-драматичним театром ім. Т.Г. Шевченка, академічним фольклорно-хореографічним ансамблем «Славутич» та іншими колективами.

Відкриє проект «Народна філармонія»  своїм виступом театр «КВН ДГУ» 27 листопада  о 15:00 в КДЦ «Іскра» (Таромське)  програмою  «Кабаре «Веселый песец».

Юлія Бабенко

 

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: