Skip to content

Діти бійців АТО можуть відвідати безкоштовні вистави вже цими вихідними

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%8f%d0%bc

Пригоди допитливого слоненяти, принца маленького королівства, доброго чарівника та друзів-звірят. Дітей бійців АТО запрошують до казкового світу, який створюють актори Академічного молодіжного театру. За безкоштовними квитками батькам малечі слід звернутися до Центру допомоги учасникам АТО та їхнім сім’ям при Дніпропетровській ОДА.

«Діти бійців АТО можуть відвідати безкоштовні вистави. Запрошення на казкові спектаклі передали наші друзі – Академічний молодіжний театр. Малечу чекають у вихідні. Білети можна взяти в Центрі допомоги учасникам АТО та їх сім’ям», — розповіла координатор Центру Наталя Шуліка.

Обрати виставу до смаку хлопчики та дівчатка можуть вже цими вихідними. 26 листопада показуватимуть лялькову казку «А де ж п’ятий». За сюжетом, четверо курчат вже народилися. А п’яте ніяк не може з’явитися. Чому допомогти в цьому пташеняті можуть тільки метелики, малеча дізнається під час вистави.

27 листопада в репертуарі українська музична казка «Івасик Телесик». Тато зробив Івасику човен, на якому хлопчик ловив рибку в річці. Мама не дозволяла Івасику далеко запливати, але зла Баба-Яга заманила хитрощами хлопчика до своєї хатинки з нечистою силою. На дітей чекає веселий пригодницький спектакль, в якому багато співають і танцюють під чудову музику.

Квитки – в Центрі допомоги учасникам АТО при ОДА за адресою: Дніпро, пр. О.Поля,1 (колишній пр. Кірова), Дніпропетровська ОДА, 1-й поверх, тел.: (056) 742-86-62.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: