Skip to content

З 5 по 9 грудня Дніпропетровщина долучиться до Всеукраїнського тижня права

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b0

Хочете знати більше про свої права, потребуєте юридичної допомоги чи не знаєте, до кого звернутися з правовими проблемами? На Дніпропетровщині пройде тиждень права. Мешканців регіону запрошують на правові лекції, семінари, книжкові виставки та юридичні консультації.

Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської облдержадміністрації.

З 5 по 9 грудня Дніпропетровщина долучиться до Всеукраїнського тижня права. У школах регіону пройдуть уроки, присвячені правам людини. У вищих навчальних закладах пройдуть науково-практичні конференції, круглі столи та майстер-класи.

Мешканців Дніпропетровщини запрошують дізнатися більше про свої права на книжкових виставках в бібліотеках регіону.

Отримати безоплатну правову допомогу можна в громадських приймальнях головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області. 6 та 8 грудня з 10.00 до 16.00 безкоштовні правові консультації надаватимуть у Дніпрі (пр. Дмитра Яворницького, 21-а, каб. 102) та Кривому Розі (вул. Льотчиків, 36-а).

7 грудня з 14.00 до 17.00 консультуватимуть в Офісі з надання безоплатної первинної правової допомоги за адресою: м. Дніпро, вул. Ю.Савченка, 10.

Отримати юридичну консультацію можна також за телефоном гарячої лінії: 0 800 213 103.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: