Skip to content

В ЦНАП «Лівобережний» можна отримати 195 послуг

Юлия Мухина

Юлия Мухина

3-3В Центрі надання адміністративних послуг «Лівобережний», який з 1 листопада цього року працює в приміщенні одного з торговельних центрів Дніпра, наразі можна отримати 195 сервісів. Це майже вдвічі більше, ніж торік, – повідомила начальник відділу ЦНАП «Лівобережний» Ольга Чорнодуб. До кінця 2016 року кількість адмінпослуг планують збільшити до 210.

Нині в центрі можна отримати виписку з Державного земельного кадастру, реєстрацію прав на нерухоме майно, реєстрацію декларацій у сфері містобудування тощо. Для цього громадянин повинен спочатку звернутися на рецепцію, де йому видадуть інформаційну картку з переліком документів, які потрібно подати. Якщо послуга є платною, громадянин отримає квитанцію, яку можна оплати на місці в терміналі. На всі свої запитання люди можуть отримати відповіді в консультаційному центрі профільних органів, до компетенції яких належать ті чи інші послуги. Він працює при ЦНАПі.

2

Коли всі питання вирішені, квитанції сплачені, людині слід стати в електронну чергу. Після того можна йти по своїх справах – робити покупки чи проводити час на фудкорті. На інформаційних табло, які розміщені повсьому торговельному центру, містянин побачить свій номер. Тоді він може йти в ЦНАП до адміністратора.

Процедура подачі документів займає 10-15 хвилин (крім випадку реєстрації майна). Результати надання адміністративної послуги можна отримати в електронному вигляді на e-mail або прийти до ЦНАПу і забрати оригінал документу, після отримання SMS-повідомлення про виконання послуги.

1-6

«Найбільш популярними послугами серед громадян є реєстрація майна,

довідки про склад сім’ї тощо. Вже з 28 грудня цього року планується

запровадити надання адмінпослуг у сфері державної реєстрації юридичних

осіб та фізичних осіб-підприємців. А вже в січні 2017 року в нас можна

буде отримати паспорт громадянина України у формі пластикової картки та

закордонний паспорт», – розповідає Ольга Чорнодуб.

ЦНАП «Лівобережний» (пр. Слобожанський, 31-Д) для комфорту громадян працює 6 днів на тиждень понад 54 години: пн, вт, чт – з 9:00 до 18:00; ср – з 9:00 до 20:00; пт – з 9:00 до 16:45; сб – з 9:00 до 16:00.

Телефони для довідок: (099) 602-10-02; (068) 237-52-76.

5-2

До кінця 2016 року також планується перенести ЦНАП «Правобережний» з приміщення Дніпровської міської ради до одного з торговельних центрів міста.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: