Skip to content

«Реаліті-шоу» в міськраді — на сцені Збарська та Краснов (ВІДЕО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b7%d0%b1%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%8fСьогодні, 24 листопада, перед початком засідання виконкому Дніпровської міської ради, відбулося чергове «реаліті шоу» за участю депутатів міської ради: пані Катерини Збарської та пана Руслана Краснова.
А саме: ці народні обранці вкотре намагалися провести на засідання виконкому своїх «помічників» спортивної статури, які за регламентом не мають права брати участь в засіданні. Тож, аби пройти в будівлю міськвиконкому своєю «дружньою» командою, вони спочатку спробували зламати двері, а потім просто вчинили бійку на боковому вході біля другого посту.
На ввічливе прохання постового муніципальної поліції, який здійснював пропускний режим у приміщені Дніпровської міської ради, зупинитися та пройти до центрального входу — він отримав декілька ударів в обличчя. Вся ця сутичка стала супроводжуватися ще і бранною лайкою.
Пані Збарська не стримувала своїх емоцій, та не соромилася застосовувати ненормативну лексику. До речи, Катерина Збарська є членом комісії з етики Дніпровської міської ради.
Р.S Зараз співробітники муніципальної поліції продовжують виконувати свої службові обов’язки. А вищезгадані депутати — думкою багатіють, яким чином «ще покращити» життя городян, дестабілізуючи робочі процеси міської ради.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: