Skip to content

Майбутні логопеди відзначили професійне свято

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%bf%d0%b5%d0%b4%d1%8bКафедра педагогіки та корекційної освіти ДНУ імені Олеся Гончара вже другий рік поспіль організовує святкування Міжнародного дня логопеда (14 листопада) – професійного свята майбутніх корекційних педагогів. Актив студентів академічних груп спеціальності «Спеціальна освіта» підготував серію святкових заходів, які проходили протягом тижня.

Про це повідомили в прес-службі ДНГ ім. Гончара.

Цього року святкування було масштабнішим і за територією, і за часом. Минулого року увесь поверх факультету психології перетворився на мініатюрний кабінет логопеда. Студенти, які почали опановувати спеціальність, проводили майстер-класи зі студентами та викладачами: «Лексигеній. 5 кроків до перемоги», «Артикуляційний гігант», «Ваші пальчики в наших руках», «Ковток дихання», «Артисти-артикулісти», «Планета I. IV», «Зрозумій мене, якщо зможеш».

Цього року студенти 4 курсу організували логопедичний квест та логопедичний брейн-ринг, у яких змагалися команди 3 курсу.

Дню логопеда також була присвячена Speed Speaking Challenge – розважальна університетська естафета, яка тривала протягом тижня. Організаторами виступили студенти групи ДК-14-2. Для участі в естафеті було необхідно зняти відео, в якому студент розповідає скоромовку та розмістити його в групі. Шляхом відкритого інтернет-голосування визначено переможницю – студентку групи ДКу-16-1 – Анну Курицьких.

Студенти груп ДК-15-1 та ДКу -16-1 провели логоритмічний флешмоб, до якого залучили усіх бажаючих та наочно пояснили значущість логоритміки у логопедичній роботі.

Спеціально до Дня логопеда активом групи ДК-14-2 підготовлений і випущений перший номер газети «Логопедичний вісник». На сторінках газети представлені інформація професійної спрямованості і не тільки…

Святкування професійного свята – Міжнародного дня логопеда – це можливість для студентів старших курсів проявити рівень професійної компетентності, поділитися досвідом із молодшими курсами, та залучити усіх бажаючих до цікавої та надзвичайно затребуваної професії.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: