Skip to content

Дітей Дніпра запрошують на бесплатну вакцинацію

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дітям та матерям департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА Наталя Шмалько повідомила, що область отримала більше мільйона вакцин від десяти хвороб: поліомієліту, дифтерії, кашлюку, правця, вірусного гепатиту, гемофільної інфекції, кору, краснухи, паротиту та туберкульозу. Щеплення буде проходити безплатно.

%d1%88%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%ba%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d1%8f

„Цьогоріч лікарі Дніпропетровщини зіткнулися з 11 важкими випадками кашлюка, туберкульозу та правця у дітей, і всі вони були не привиті,  – зазначила Наталя Шмалько. – Звертаю увагу батьків на те, що лише щеплення  можуть вберегти вашу дитину. Не зволікайте з візитом до медзакладу. Порадьтеся з лікарем щодо графіку вакцинацій та розпочинайте їх. Вакцин від десяти хвороб вистачить на всіх: 1 мільйон 185 тисяч 313 доз повністю покривають потребу області”.

Наталія Шмалько наголошує, що дітей прививатимуть організовано, безпосередньо у садочках чи школах. Батьків, чиї діти щеплення з якихось причин пропустять, просять звертатися до своєї амбулаторій самостійно.

Юлія Бабенко.

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: