Skip to content

«Акваріум» відсвяткував свій день народження в Дніпрі (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%83%d0%bc

Нещодавно в приміщенні Навчально-наукового комплексу «Акваріум» Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулося свято, приурочене 31-й річниці відкриття комплексу.

Про це повідомили в прес-службі ДНУ ім. Олеся Гончара.

У першу чергу, любителі акваріумних риб та інших екзотичних тварин могли насолодитися вражаючою виставкою-експозицією, у більш ніж 20 акваріумах якої живуть прісноводні риби та рослини з усіх куточків земної кулі. Центральний акваріум експозиційної зали об’ємом 100 кубічних метрів є справжньою перлиною ННК «Акваріум». Тут мешкають прісноводні риби з різних водойм та ті, що розводяться в рибних господарствах України.

%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%83%d0%bc2

Але це далеко не все, що підготував колектив «Акваріуму». Відвідувачі змогли взяти участь у захоплюючих заходах. На юних гостей чекали різноманітні конкурси: конкурс дитячого малюнка «Підводний світ очима дитини», складання рибок-орігамі, ліплення водних мешканців із кольорового солоного тіста. Також для всіх бажаючих були проведені екскурсії, а ті, хто завітав на свято в суботу, змогли побачити годування хижаків. Привернула увагу гостей заходу й виставка райдужних рибок, представлена лабораторією риборозведення.

%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%83%d0%bc3

Відвідувачі виставки, дніпряни та гості міста отримали масу позитивних вражень та емоцій, а на адресу ННК «Акваріум» надійшла величезна кількість доброзичливих, а іноді й захоплених відгуків.

Сподіваємося, що традиції таких виставок триватимуть, і ми станемо свідками ще багатьох цікавих та пізнавальних заходів у стінах ННК «Акваріум» ДНУ.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: