Skip to content

«Театральна сесія» в атмосфері радості і натхнення

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%82%d0%b5%d0%b0%d1%82%d1%80Днями у Палаці студентів ДНУ ім. Олеся Гончара відбулося урочисте відкриття XVII Всеукраїнського фестивалю молодіжних театрів «Театральна сесія». Захід приурочений до Міжнародного дня студента.

Про це повідомили в прес-службі ДНУ ім. Гончара.

«Театральна сесія» – це, як завжди, присмак натхнення, атмосфера радості і хвилювання. Це зустріч глядачів із колективами, які вже полюбилися, запам’яталися, а також відкриття нових імен, вражень, ідей. «Театральна сесія» – це багатогранний світ, який ніколи не буває однаковим.

«Фестиваль «Театральна сесія» кожного року збирає у стінах Палацу ДНУ шанувальників театру, вона створює святковий настрій, єднає людей і відкриває нові імена», – відзначив у вітальному слові проректор з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді ДНУ Валентин Іваненко.

%d1%82%d0%b5%d0%b0%d1%82%d1%802

За 17 років свого існування фестиваль познайомив глядачів із 42 театрами, ще чотири нові колективи любителі мистецтва зможуть побачити на сесії, яка триває. Цьогоріч у заході взяли участь 11 колективів із восьми міст України та Польщі: співорганізатор фестивалю театр «Маски» і «Театральный проект» з Дніпра, театри «Міф» і «Раскольников» з Києва, «Ковалі» й «Театр на Лермонтовській, 27» та «DIY-театр» з Харкова, «Бам-Бук» з Краматорська, «Ну і дітки» з Полтави, «Кураж» із Сум та театр «Razem» із Кракова.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: