Skip to content

Дніпровський конвойний батальйон запрошував місцеве населення на службу до Нацгвардії (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bd%d0%b0%d1%86Вже традиційними стали агітаційні заходи для Дніпровського конвойного батальйону щодо запрошення на контрактну службу до лав Національної гвардії України мешканців міста та області. Під час таких акцій агітатори роз’яснюють громадянам, що являє собою Національна гвардія України, які має привілеї і як кожен має можливість долучитися до цієї потужної структури.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України.

Потенційним кандидатам було доведено порядок та умови проходження військової служби за контрактом у лавах Національній гвардії України, про особливості та переваги служби, соціальні гарантії, що надаються військовозобов’язаним громадянам України. Були надані відповіді на безліч запитань про службу та побут військовослужбовців, про розмір соціального забезпечення, про можливість навчатися за фахом та перспективу кар’єрного росту.

%d0%bd%d0%b0%d1%862

Служба у Національній гвардії України зацікавила не одного громадянина міста Дніпро та області. Для цього  громадянам були роздані буклети з адресами, номерами телефонів та іншою інформацією, щодо порядку проходження  військової служби за контрактом.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: