Skip to content

Для бійців АТО вишов перший номер польової газети «Східний рубіж» (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b5%d1%82%d0%b0Екіпаж мобільного клубу-друкарні Південного ОТО випустив перший номер польової газети для бійців у зоні АТО.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України.

В жовтні цього року Південне ОТО отримало новий мобільний клуб-друкарню, екіпаж, який пройшов три денні курси навчання, відправився до зони АТО з метою інформаційного забезпечення та культурно просвітницької роботи з бійцями Національної гвардії.

«Завдяки автомобільному клубу-друкарні ми спроможні оперативно організовувати та провести заходи морально психологічного забезпечення особового складу у польових умовах на сучасному рівні», — зазначив підполковник Володимир Кузякін.

%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b5%d1%82%d0%b02

На озброєнні мобільного польового клубу знаходиться відповідна оргтехніка, засоби навігації та супутникового зв’язку, міні друкарня.

«Завдяки оснащенню автомобіля ми за два дні підготовили та випустили газету угруповання НГУ, 300 екземплярів – майже одним дотиком пальця. Моя «ластівка» працює для нас та для нашої перемоги», — із задоволенням розповідає старша екіпажу сержант Тетяна Поліщук.

Екіпаж мобільного клубу-друкарні, випустив першу польову газету для учасників АТО. В розробці проекту газети юеруть участь і офіцери групи морально-психологічного забезпечення. Перші кольорові екземпляри газети вже відправилися до своїх читачів які виконують бойові завдання на блок-постах.

 %d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b5%d1%82%d0%b03

Газета містить чотири сторінки корисної та цікавої інформації, розповідає про актуалні новини всередині держави та за її межами, роботу органів державної влади, силових відомств, позитивні приклади бойової служби, містить інформацію та фоторепортажі про культурні заходи та будні гвардійців.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: