Skip to content

Кембріджський університет відзначив фахівців ДНУ ім. Гончара

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b4%d0%bd%d1%83Регіональний центр іноземних мов ДНУ імені Олеся Гончара отримав особливу відзнаку від екзаменаційного департаменту Кембриджського університету – золоту табличку за підготовку понад 60 слухачів для складання Кембриджських іспитів з англійської мови та методики її викладання у 2015-2016 навчальному році.

Про це повідомили в прес-службі ДНУ ім. Гончара.

На початку листопада представники методичної служби Кембриджського університету на обласному семінарі для викладачів англійської мови Cambridge November Seminar офіційно вручили нагороду.

Золота табличка є найвищою відзнакою співробітництва з Кембриджським екзаменаційним департаментом центрів підготовки до іспитів. Дніпровському центру при ДНУ вона надана не тільки за підготовку великої кількості слухачів для складання Кембриджських іспитів, але й за тестування нових екзаменаційних матеріалів, у якому наш центр щороку бере участь.

Варто наголосити, що серед слухачів, які готував центр до Кембриджських іспитів, були не лише студенти вищих навчальних закладів, а й викладачі ДНУ та вчителі середніх шкіл міста й області. Таким чином, була відзначена робота центру, спрямована не тільки на допомогу у вивченні англійської й низки інших іноземних мов, але й на вдосконалення професійної майстерності вчителів, їхніх знань з методики навчання, психології та педагогіки.

Зазначимо, що нинішній навчальний рік для Регіонального центру іноземних мов ДНУ розпочався також зі знакової події, а саме набуття статусу центру підготовки до міжнародних Кембриджських іспитів з англійської мови. Сертифікат про набуття цього поважного статусу було вручено колективу під час офіційної церемонії у серпні 2016 року директором авторизованого Кембриджського екзаменаційного центру «Level-Up» Людмилою Шавлюковою.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: