Skip to content

Внаслідок пожежі дві особи загинули, троє травмовані (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bf%d0%be%d0%b6%d0%b0%d1%802До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що по вулиці Степана Разіна Заводського району Кам’янського Дніпропетровської області горить приватний житловий будинок. За вказаною адресою було направлено рятувальників трьох чергових відділень 7-ї та 9-ї Державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

По прибуттю до місця виклику рятувальниками було встановлено, що вогнем охоплено одноповерховий приватний житловий будинок на території приватного житлового сектору. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили обгорілі тіла двох осіб, яких було передано до судово-медичної експертизи.

%d0%bf%d0%be%d0%b6%d0%b0%d1%80

Також, внаслідок пожежі, троє людей були травмовані та госпіталізовані до лікарні швидкої медичної допомоги у тяжкому стані — 66-річну жінку з попереднім діагнозом — отруєння продуктами горіння, 34-річного чоловіка з діагнозом — термічні опіки кінцівок рук та спини, та 25-річну жінку, з діагнозом — термічні опіки другого ступеня.

Силами рятувальників пожежу було ліквідовано повністю о 02:25. Внаслідок даної події вогнем було повністю знищено приватний житловий будинок. Площа пожежі склала 96 кв. м. Загалом до гасіння пожежі було залучено 15 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки ГУ ДСНС області. Причини виникнення пожежі встановлюються правоохоронними органами.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: