Skip to content

Малознайомий чоловік пригостив горілкою та подарував бойові гранати (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%82%d1%8bПід час спілкування з поліцейськими, чоловік розповів, що в середині жовтня 2016 року боєприпаси йому подарував малознайомий чоловік, з яким вони разом вживали алкогольні напої. Гранати він зберігав при собі, так як хотів в подальшому використовувати їх для глушіння риби або продати їх.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

10 листопада поточного року черговою частиною Новомосковського відділу поліції від невідомого громадянина було отримано повідомлення, про те, що мешканець села Піщанка Новомосковського району ходить по селу та намагається продати дві гранати.

%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%82%d1%8b2

З метою перевірки отриманої інформації працівники кримінальної поліції Новомосковського відділу поліції на перехресті вулиць Шевченко та Новоселівської в Піщанці зупинили раніше судимого, непрацюючого місцевого жителя. В ході огляду особистих речей в присутності понятих, слідчим Новомосковського відділу поліції в кишені куртки було виявлено два запали до гранат з маркуванням «146-78 УЗРГМ-2 583» та «23-77 УЗРГМ 583», а в кишенях джинсової куртки, яка була одягнута знизу, було виявлено дві гранати типу РГД-5 без запалів, одна з маркуванням «193-78 Т», а друга граната мала сліди знищення маркування у вигляді затирання корпусу.

Боєприпаси були вилучені, на даний час вирішується питання про направлення вилучених предметів на дослідження до Дніпропетровського НДЕКЦ МВС України.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: