Skip to content

Під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували чоловіка (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b2%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%bd%d1%8c12 листопада о 11:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у багатоповерховому житловому будинку по проспекту Дружби Народів Дніпровського району міста Кам’янського Дніпропетровської області.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

До місця виклику було направлено рятувальників 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
На місці пожежі вогнеборці провели оперативне розгортання, ланкою газодимозахисної служби рятувальники потрапили до квартири. Було встановлено, що пожежа виникла на балконі трьохкімнатної квартири на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Одночасно із ліквідацією пожежі рятувальники проводили рятувальні роботи. У квартирі перебував 41-річний чоловік. Вогнеборцями було виведено людину із задимленого приміщення та передано до медичних працівників для надання допомоги й подальшої госпіталізації до лікарні.
Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників пожежу було локалізовано  о 11:32 та повністю ліквідовано о 12:04. Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено віконну раму та речі, які знаходились на балконі.  До ліквідації пожежі було залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Причини виникнення пожежі та збитки, завдані нею, встановлюються правоохоронними органами.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: