Skip to content

Наркотики, зброя, крадіжки та пограбування — таким був минулий тиждень нацполіції (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%82%d0%b8%d0%b6%d0%b4%d0%b5%d0%bd2В рамках всеукраїнського оперативно-профілактичного відпрацювання на території Нікопольського регіону проводяться заходи для стабілізації криміногенної обстановки.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Цього тижня, за декілька днів оперативно-профілактичного відпрацювання поліцейськими Нікопольського регіону вилучено 37 набоїв калібру 5,45, а також 25 дрібнокаліберних набоїв, кастет, вилучено 23 сліп-пакети з метамфітаміном, 3 пакунки з марихуаною, шприці з опієм, складено 150 адміністративних протоколи. Затримано 5 крадіїв та 2 грабіжника.

%d1%82%d0%b8%d0%b6%d0%b4%d0%b5%d0%bd

Правоохоронці провели комплекс заходів, направлених на профілактику, попередження та розкриття правопорушень адміністративного та кримінального характеру.

Так, в ході відпрацювання правоохоронці затримали 23-річну місцеву мешканку, у якої вилучено 21 сліп-пакет з метамфетаміном. Дівчина пояснила, що наркотичні засоби вона придбала для власного вживання. Крім того, поліцейські вилучили 3 пакунки з марихуаною у мешканців Нікополя та Марганця.

Наряд оперативного реагування затримав “на гарячому” квартирного крадія, який шляхом розбиття вікна проник до будинку та намагався винести болгарку, перфоратор та дві вудки. Зловмисником виявився 32-річний місцевий мешканець раніше неодноразово засуджений.

%d1%82%d0%b8%d0%b6%d0%b4%d0%b5%d0%bd3

Затримано грабіжника за пограбування жінки, наразі останньому вже оголошено про підозру за ч.2 ст.186 КК України

Правоохоронці затримали жінку, яка намагалася скоїти крадіжку 11 плиток шоколаду “Корона” в одному з магазинів міста, шоколад правоохоронці повернули магазину.

У 38-річного мешканця Марганця правоохоронці вилучили 25 набоїв до автомату Калашникова. Він понесе покарання за ч.1 ст. 263 КК України. У 30-річного місцевого мешканця вилучено кастет.

Велику увагу під час проведення відпрацювання правоохоронці приділяють перевірці документів у власників зареєстрованої зброї. Всього перевірено 124 власники, у 14 з них за порушення правил зберігання зброю вилучено, а їх притягнуто до адміністративної відповідальності.

Також проводиться нагляд за дорожнім рухом, в ході якого зупиняються та оглядаються автомобілі. Поліцейськими за керування у стані алкогольного сп’яніння складено 7 протоколів, за порушення правил дорожнього руху — 39 протоколів.

За насилля в сім’ї — 3 протоколи, за розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях — 34 протоколи, 18 осіб притягнуто до відповідальності за порушення адміністративного нагляду.

В ході відпрацювання працівниками ювенальної превенції складено 4 протоколи відносно батьків, які не виконують обов’язків щодо дітей.

За всіма фактами буде прийнято рішення згідно діючого законодавства. Відпрацювання триває.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: