Skip to content

Відбулася зустріч начальника ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області з курсантами навчального закладу (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

22В Національному університеті цивільного захисту України відбулася зустріч начальника Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області полковника служби цивільного захисту Андрія Кульбача із вихованцями навчального закладу.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпрпетровській області.

На сьогодні з Дніпропетровської області в університеті навчається понад 80 курсантів та студентів.
Під час зустрічі обговорювались питання щодо подальшого проходження служби курсантами в підрозділах Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

22-1

Начальник ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області ознайомився зі станом успішності вихованців університету, вислухав побажання щодо їхнього подальшого місця служби, а також запевнив, що всі випускники навчального закладу, які направлялись із Дніпропетровської області на навчання, стовідсотково будуть працевлаштовані. Під час свого візиту шанований гість ознайомився з умовами навчання і проживання вихованців навчального закладу, його матеріально-технічною базою.
Як зазначив проректор з персоналу університету полковник служби цивільного захисту Вадим Попов, такі зустрічі є плідними та ефективними.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: