Skip to content

Очільник поліції Дніпропетровської області Ігор Репешко зустрівся з жителями Кам’янського та журналістами (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%8010 лютого на прийом до генерала прийшли жителі Кам’янського зі своїми питаннями та проблемами.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області

Здебільшого питання стосувалися неякісного, на думку заявників, розслідування кримінальних проваджень. Також були питання і побутового характеру, такі як скарга на сусідів, розподіл майна між родичами.

Звертались мешканці до генерала і з подяками. Представник громадської організації ВБО «Новий час» Руслан Бондаренко подякував Ігорю Володимировичу за те, що генерал завжди відкритий для спілкування і своєчасно реагує на звернення. Також він висловив слова подяки і на адресу новопризначеного начальника Кам’янського відділу поліції Сергія Лукашова, який відразу з моменту свого призначення налагодив діалог із громадськістю та обговорив питання тісної співпраці.

%d1%802

Ігор Володимирович уважно всіх вислухав і запевнив кожного, що заяви та скарги будуть розглянуті в строк і по ним будуть прийняті відповідні рішення.

Після особистого прийому генерал поспілкувався із місцевими ЗМІ та поділився своїми враженнями від прийому. Він зазначив, що в Кам’янському змінився характер звернень. Крім скарг щодо ходу розслідування кримінальних проваджень були також подяки і конструктивні пропозиції від громади, зокрема щодо можливості перерозподілу функцій поліції для більш швидкого реагування та виїзду на місця правопорушень.

Цікавили журналістів і результати атестації, проведення реформи в поліції і структура поліції.

Генерал зазначив, що будь-яка реформа або зміни повинні приводити до кращого. Але для цього потрібен комплексний підхід, відразу в декількох галузях, а не тільки в поліції. Також необхідна підтримка місцевої влади.

Наприкінці зустрічі Ігор Репешко зауважив, що особисте спілкування з громадянами дозволяє не тільки допомагати людям в конкретних ситуаціях, але і робити висновки про якість роботи підрозділів.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: