Skip to content

Інспектори Держслужби з надзвичайних ситуацій провели профілактичні бесіди (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

????????????????????????????????????

Співробітниками Марганецького міського відділу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області з метою профілактики пожеж в житловому секторі 10 листопада проводилися профілактичні бесіди з мешканцями  міста.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Інспектори роз’яснювали громадянам про необхідність дотримання вимог пожежної безпеки при експлуатації побутових газових та електроприладів, а також ознайомили мешканців Марганця із сумною статистикою виникнення пожеж в місті та основними  причинами їхнього виникнення з початку 2016 року.

????????????????????????????????????

Також вогнеборці вказували на неприпустимість використання саморобних електроприладів вдома, розповіли про те, яку небезпеку вони можуть нести, а також нагадали, як потрібно поводити  себе в разі виникнення пожежі, і за яким номером потрібно телефонувати до Служби порятунку “101”.

«В пожежонебезпечний період ми постійно проводимо профілактичні бесіди в приватному житловому секторі. Знання громадянами правил пожежної безпеки може запобігти виникненню пожежі, а в деяких випадках і врятувати людині життя» — зазначив головний інспектор Марганецького міського відділу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

????????????????????????????????????

Також, вогнеборці міста Марганця проводять аналогічну профілактичну роботу регулярно в медичних, загальноосвітніх установах, в центрах соціального забезпечення населення і на інших об’єктах, де передбачено масове перебування людей.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: