Skip to content

У дитсадку приймуть 114 маленьких дніпрян

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Запряцює оновлений дошкільний заклад № 200  вже у вересні 2017 року. Для цього у Дніпрі докладають значних зусиль.

4

«Раніше в приміщенні садочка працювала вечірня школа, — звернув увагу Борис Філатов під час інспекції відбудови об’єкту, який покинули і не експлуатували 5 років. – Та  ми взялися відновити дошкільний заклад, який тут був ще до вечірньої школи, бо добре знаємо, наскільки важливе для молодих батьків кожне дитяче місце у дитсадку.  Роботи з відновлення почалися зовсім недавно, але тривають повним ходом. Докладемо усіх зусиль, аби маленькі дніпряни почувалися тут комфортно, мали сучасні умови для перебування й виховання. Зокрема, для майбутніх маленьких господарів цього закладу облаштують музичний та спортивний зали. Також укомплектують медичні та господарські приміщення, приведуть до ладу всю територію навколо садочка ».

dsc_00473

Як запевнив начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури міської ради Петро Шматченко, покинуту колись будівлю відновлюють з використанням енергоощадних технологій. Всього на повне оновлення дитсадка місто виділило 21 мільйон гривен. Одиннадцять планують освоїти ще до кінйця року.

Після масштабного капремонту у дитсадку № 200  відкриють 7 нових груп, до яких підуть 114 дошкільнят. Передбачаються дві групи для малечі з вадами розвитку.

dsc_0020_mg_4204dsc_0010

Юлія Бабенко

 

 

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: