Skip to content

Дніпровські військові психологи вивчають методику роботи цивільних фахівців (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bd%d0%b3Ефективна психологічна робота, яка ведеться з військовослужбовцями-учасниками антитерористичної операції, має важливе значення для підвищення рівня їхньої адаптації до умов повсякденної службової діяльності, перевірки психологічної готовності до подальшого виконання завдань служби, збереження психологічного здоров’я бійців Національної гвардії України. До цієї роботи разом з військовими психологами  залучаються також психологи-волонтери.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України.

%d0%bd%d0%b32

7 листопада до Дніпровського полку з охорони громадського порядку прибули спеціалісти-психологи волонтерської організації «Ліга офіцерів», яка тісно співпрацює з Національною гвардією України та постійно надає психологічну допомогу військовослужбовцям.

%d0%bd%d0%b33

Психологи організації вже вдруге відвідують військову частину – рік тому вони вже проводили заняття зі всіма категоріями військовослужбовців. Цього разу психологічний тренінг відбувся у порядку виконання програми «Нато-Україна з перепідготовки військовослужбовців в Україні». Впродовж двох днів з офіцерами командування, управління військової частини, учасниками антитерористичної операції будуть проведені заняття з професійно-психологічної підготовки. Заняття проводяться у формі лекцій та тренінгів. В роботі учбових груп також беруть участь психологи військової частини, які мають змогу практично ознайомитись з методикою роботи цивільних спеціалістів щодо надання психологічної допомоги.

Проведені практичні вправи у подальшому впроваджуватимуться у програму психологічної реабілітації особового складу Національної гвардії України.

Набуті знання та практичні навички будуть використані у подальшій підготовці особового складу.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: