Skip to content

У Дніпрі провели міський танцювальний батл «Рухайся в біт»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b1%d0%b0%d1%82%d0%bbНа базі районної філії комунального закладу «Міський дитячо-молодіжний центр» Дніпровської міської ради «Романтик» пройшов танцбвальний батл «Рухайся в біт».

Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

Хореографічна «битва» зібрала юних танцюристів, які відвідують клуби за місцем мешкання в різних районах Дніпра. Кожну філію представляв один колектив.
Учасники батлу продемонстрували свої вміння та майстерність в хіп-хопі, брейкдансі та формейшн. У напрямах хіп-хоп та брейкданс змагалися діти до 7 років, ювенали (8 – 11 років), юніори (12 – 16 років), молодь (17 років та старші).

Привітав учасників змагань та глядачів начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики міської ради Руслан Буленок. Він побажав усім зібратися, не переживати та гарно виступити.

«Такі танцювальні змагання серед вихованців клубів за місцем мешкання є постійними. Діти завжди з нетерпінням чекають на них. Загалом в місті успішно працюють 50 клубів за місцем мешкання, які є філіалами нашого Міського дитячо-молодіжного центру, а також 22 заклади позашкільної системи освіти, де діти після занять відвідують різні гуртки, студії, мовні курси тощо. Усі вони затребувані дітьми та молоддю. Така робота сприяє змістовному дозвіллю наших дітей», – зазначив Руслан Буленок.

За результатами батлу визначилися переможці (І–ІІІ місце) в кожній віковій категорії, які отримали грамоти та подарунки.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: