Skip to content

Історико-громадська організація “Пошук-Дніпро” виявила застарілі боєприпаси. Рятувальники їх знищили (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b1%d0%ba27 листопада 2016 року до рятувальників Криворізького району надійшло повідомлення, що під час пошукових робіт історико-громадською організацією “Пошук-Дніпро” за адресою: Дніпропетровська область, Криворізький район, Шевченківська с/р, с. Пічугіно, 2 км на північ у лісосмузі було виявлено предмети, схожі на вибухові.

Про це повідомилли в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

%d0%b1%d0%ba3

Рятувальниками ДСНС знахідки ідентифіковані як: мінометна міна 82 мм в кількості 37 одиниць, артилерійський снаряд 45 мм — 4 одиниці, артилерійський снаряд 76 мм — 2 одиниці, граната 42 — 3 одиниці, фаус патрон -1 одиниця, підствольна граната 30 мм — 15 одиниць.

Для ліквідації застарілих боєприпасів було залучено відділення піротехнічних робіт ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. Цього ж дня о 16:00 боєприпаси було ліквідовано, місце події обстежено, додаткових боєприпасів не виявлено. Загалом знешкоджено 62 одиниці застарілої вибухівки.

%d0%b1%d0%ba

Рятувальники Криворізького району ще раз нагадують, що одною з основних причин нещасних випадків з вибуховими пристроями є грубе порушення елементарних правил безпеки. Тому, якщо ви побачили підозрілі предмети, ні в якому разі не чіпайте їх та одразу

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: