Skip to content

Студенти-маркетологи відзначили професійне свято

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%83%d0%bd%d0%b8%d0%b2Нещодавно на кафедрі економічної теорії та маркетингу економічного факультету ДНУ імені О. Гончара відзначили День маркетолога.

Про це повідомили в прес-службі університета.

У цей день відбулося посвячення першокурсників в маркетологи. Вітаючи, студенти V курсу передали першокурсникам естафету знань, натхнення, креативу й безмежної творчості, подарувавши їм наснагу і прагнення до активного способу життя.

Зазначимо, що попередніми днями на кафедрі економічної теорії та маркетингу ДНУ був проведений конкурс на найкращий логотип кафедри. За результатами внутрішнього голосування викладачів переможницею стала студентка V курсу магістратури Валерія Соловейчик.

%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%be

Гостею свята була колишня студентка кафедри маркетингу Альона Порфільєва. Її лекторій був присвячений продакшену і мистецтву знімати рекламні ролики, а також вмінню ефективно розпоряджатися бюджетом рекламної кампанії.

День маркетолога став очевидним проявом тієї спільної любові, що поєднує викладацький колектив кафедри економічної теорії та маркетингу ДНУ не лише зі студентами I-V курсів, але й з випускниками попередніх років.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: