Skip to content

Рятувальники підтвердили високий рівень фізичної підготовки (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

????????????????????????????????????

Професія рятувальника завжди пов’язана з ризиком, тому він завжди повинен бути фізично розвинений та добре загартований. А вдосконалюють свої вміння та навички під час занять з професійної та фізичної підготовки.

????????????????????????????????????

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

????????????????????????????????????

3 листопада на базі Дніпропетровського  державного інституту фізичної культури і спорту, всі співробітники апарату Головного управління та центру забезпечення діяльності  підтверджували свої  фізичні навички. Здачу нормативів перевіряли співробітники комісії ДСНС України, яка працює на Дніпропетровщині. Офіцери долали дистанції на 100 та 1000 метрів, здавали заліки з підтягування на перекладині й віджимання.

????????????????????????????????????

 «Головна мета такого заходу – перевірка загальної та спеціальної фізичної підготовки органів та підрозділів рятувальної служби. Співробітники Головного управління підтвердили достатній рівень фізичної підготовки. У службі ця підготовка дуже важлива під час ліквідаціі надзвичайних ситуацій різного характеру, пожеж та рятування людей», – зазначив начальник відділу фізичної підготовки Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України, віце-президент Федерації пожежно-прикладного спорту України Олександр Тарасов.

????????????????????????????????????

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: