Skip to content

В ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області відбулась робоча зустріч з експертами Світового Банку (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

????????????????????????????????????

1 листопада в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області відбулась робота зустріч експертів Світового Банку з питань підвищення спроможності об’єднаних територіальних громад Дніпропетровської області.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

????????????????????????????????????

Захід також пройшов за участю представників  Дніпропетровської обласної державної адміністрації, керівників  Слобожанської, Сурсько-Литовської та Єлізарівської об’єднаних територіальних громад.

Метою стало обговорення питання щодо фінансування Грантового проекту «Створення умов для забезпечення реалізації державної політики у сфері пожежної та техногенної безпеки, організації та підтримки у належному стані системи цивільного захисту на території об’єднаних територіальних громад Дніпропетровської області», який був підготовлений фахівцями Головного управління та управління цивільного захисту Дніпропетровської облдержадміністрації.

????????????????????????????????????

У своїй доповіді начальник Головного управління ДСНС області Андрій Кульбач розповів про реформу  децентралізації органів влади на територіїрегіону, реформування органів ДСНС України в рамках реалізації Пілотного проекту що реалізовується в області.

Заступник начальника з реагування на надзвичайні ситуації Олександр Шевченко повідомив експертам про перспективи створення та розвитку місцевих пожежно-рятувальних підрозділів, волонтерів-вогнеборців на території новостворених територіальних громад. Також під керівництвом начальника управління цивільного захисту Дніпропетровської ОДА розглянули можливість створення сучасної автоматизованої системи централізованого та інформування населення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій.

????????????????????????????????????

Представники громад наголосили, що реалізація даного проекту є необхідною з огляду на забезпечення безпеки населення цих територій. Також його впровадження дасть можливість створення нових робочих місць, залучення ветеранів АТО та добровольців до системи цивільного захисту громади.

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: