Skip to content

Рятувальники навчали дітей безпеці життєдіяльності

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%80%d1%8f%d1%82Впродовж всієї осені тривають «Тижні знань безпеки життєдіяльності». Інспекторський склад 19 державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області 1 листопада завітав в гості до найменших, вихованців Комунального закладу освіти “Дошкільний навчальний заклад №123” Дніпропетровської міської ради.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій у формі гри та діалогу нагадали основні правила пожежної безпеки в побуті, наголосили, що сірники — не іграшки, а самостійно користуватися електроприладами без дозволу дорослих заборонено. Окрему увагу дітей рятувальники привернули до правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів та вивчили номери телефонів екстрених служб, наголосили бути уважними до власної безпеки.

Шановні мами і тата, опікуни та піклувальники, працівники сфери освіти! Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Роз’яснюйте малечі, як для вас здавалося елементарні правила, проте для дітей вони невідомі, а такі життєво необхідні та корисні!

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: