Skip to content

16-річні хлопці під загрозою пістолета грабували перехожих

Юлия Мухина

Юлия Мухина

1Виявилося, що серед нападників було двоє неповнолітніх учнів міських навчальних закладів.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

31 жовтня близько опівночі молодики під погрозою пістолета забрали у 29-річного чоловіка мобільний телефон. Потерпілий одразу ж повідомив про злочин в поліцію та надав детальний опис нападників. Завдяки цьому по гарячих слідах патрульні поліцейські вже за кілька хвилин затримали трьох підозрюваних та доставили їх до Саксаганського відділення поліції Кривого Рогу. Поліцейські карного розшуку встановили, що ці ж молодики кілька годин тому пограбували таким чином ще одного чоловіка на вул. Космонавтів. У нього вони забрали мобільний телефон, куртку та флешку.

1-1

Всі затримані – місцеві жителі, один – 18-річний хлопець ніде не вчиться і не працює, двоє інших – 16-річні учні місцевих навчальних закладів. Під час поверхневого огляду у них було виявлено та вилучено речові докази — пістолет системи «Флобер» та викрадений мобільний телефон.

Слідчим відділенням Саксаганського ВП Криворізького ВП за даним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Зловмисникам вручено письмове повідомлення про підозру, їх затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Наразі проводиться перевірка про причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: