Skip to content

Рятувальники навчали юних пожежних надавати першу допомогу (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%8e%d0%bd%d0%b8З кожним роком рух юних пожежних-рятувальників Апостолівського району розширюється та збільшує кількість учнівської молоді, що входить до нього. В школах району створені дружини юних пожежних-рятувальників, які поширюють знання з безпеки життєдіяльності серед однолітків.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Значної популярності набула гра-випробування в рамках районної громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!». Команди юних рятувальників заздалегідь готуються до змагань, отримують нові вміння та навички, відпрацьовують їх на практичних тренуваннях. Керівництво Апостолівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та пожежно-рятувальних частин району завжди підтримує учнівський рух, організовує екскурсії до пожежно-рятувальних частин, проводить практичні заняття з юними пожежними.

%d1%8e%d0%bd%d0%b82

27 жовтня співробітники 20 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області завітали до учасників руху ДЮП Зеленодольського центру позашкільної роботи. Цього разу зустріч була присвячена основам надання першої домедичної допомоги. Вихованці центру позашкільної роботи вивчили види переломів та кровотечі, практично навчилися накладати шину на зламану кінцівку та зупиняти кровотечу, робити пов’язки та діяти у разі опіків чи обморожень. Учні уважно слухали поради професіоналів, охоче відпрацьовували елементи надання домедичної допомоги та задавали багато питань.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: