Skip to content

Поліцейські затримали грабіжника, який тричі за два дні пограбував магазини (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bc%d0%b0%d0%b3Протягом двох днів нікопольські поліцейські шукали чоловіка, який забирав виручку з магазинів, погрожуючи продавцям пістолетом.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Дніпропетровській області.

%d0%bc%d0%b0%d0%b32

Перший розбій він скоїв 24 жовтня у магазині по вулиці Шевченка. Там, погрожуючи пістолетом, він забрав виручку в сумі 402 грн.

Наступного дня до чергової частини Нікопольського відділу поліції з інтервалом у 20 хвилин надійшло два повідомлення про розбійні напади на два об’єкти: продуктовий магазин по вулиці Шевченка та магазин з продажу квитків національної лотереї по проспекту Трубників. Всі потерпілі повідомляли, що чоловік погрожував їм пістолетом, після чого забирав всі гроші з каси. В продуктовому магазині він забрав 100 гривень, а в національній лотереї – понад 5 тис. гривень.

%d0%bc%d0%b0%d0%b33

Правоохоронцям вдалося ідентифікувати злочинця за допомогою камер відеоспостереження, які встановлені у Нікополі в рамках проекту “Прозоре місто”. Це велика допомога поліції в розкритті злочинів. Маючи його фото, правоохоронці затримали розбійника у Покрові, куди останній подався на розваги.

%d0%bc%d0%b0%d0%b34

Як вдалося встановити правоохоронцям, нападником виявився 36-річний громадянин Республіки Білорусь, раніше засуджений за аналогічні злочини. В Україну він приїхав до родичів у село Менжинське. Там посварився з дядьком та поїхав до Нікополя, де й скоїв розбійні напади. Пістолет взяв у товариша, з яким нещодавно познайомився.

Слідчими спільно з прокуратурою дії останнього кваліфіковано за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання від 7 до 12 років позбавлення волі.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: