Skip to content

Дніпрян запрошують на зустріч з індіанцем племені шаєннів

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b8%d0%bd%d0%b4Дніпрян запрошують познайомитися з індіанцем племені шаєннів. Місце зустрічі – історичний музей ім. Д. Яворницького. Можна буде не лише сфотографуватися з яскраво вбраним «прибульцем», а й дізнатися багато цікавого про його народ.

Про це розповіли в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

На зустріч з індіанцем племені шаєннів містян запрошують 29 жовтня з 11.00 до 15.00. Цікаві факти про індіанців розкажуть музейні археологи і режисер театру «Дикий Захід» Павло Горішний.

%d0%b8%d0%bd%d0%b42

Кожен бажаючий зможе сфотографуватися біля індіанського тіпі, з атрибутами влади індіанського шамана, з самим шаманом. А ще — на деякий час відчути себе індіанцем, примірявши традиційний одяг племені шаєннів.

Зустріч відбудеться на виставці «Льодовиковий період: ровесники початку», яка саме проходить в історичному музеї. Там можна побачити морські скам’янілі організми, флору кам’яновугільного періоду, мамонтову фауну, дізнатися більше про те, яким був побут та знаряддя праці первісної людини. Найбільш яскраві експонати — череп молодого мамонта та фрагменти черепів печерних ведмежат.

%d0%b8%d0%bd%d0%b43

Адреса музею — пр. Д.Яворницького, 16. Вихідний – понеділок та остання п’ятниця місяця. Телефон для довідок: 46-34-22.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: