Skip to content

Оксана Томчук: «Громадська рада повинна бути професійною»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

2016-10-25-18-54-07Очільниця Дніпропетровської  ДФС Оксана Томчук хотіла би бічити у складі нової Громадської ради представників IT-фірм, малого бізнесу, журналістів та правозахисників.

Про це вона сказала в прямому ефірі 34-го телеканалу під час обговорення теми участі громадських організацій та професійних спілок в роботі ради:

«Зрозуміло, що ті проблеми які хвилюють аграріїв,  вони абсолютно байдужі  представникам крупного промислового бізнесу. Тому наша задача зібрати щонайбільше коло  людей, які поглиблені в проблематику саме своєї галузі, — підкреслила Оксана Томчук. — Я, наприклад, хотіла би бачити представників IT бізнесу. Як відомо, велика кількість IT-фірм зареєстровані не в Україні, а, наприклад, у Сінгапурі, сплачуючи там податки.  Мені  хотілося б, щоб ці кампанії поверталися в країну. Для цього треба працювати над законодавством. Ще хотілося б  бачити  представників  малого бізнесу,  журналістів,  правозахисників. Громадська рада повинна бути професійною», — зазначила Томчук.

Нагадаємо, що прийом документів від громадських організацій триватиме до кінця дня 28 жовтня. Документи мають бути надані у письмовій формі до обласної ДФС: м. Дніпро, вул. Сімферопольська, буд. 17-а. В ініціативній групі просять також продублювати пакет документів в електронній формі на адресу голови групи ([email protected]) та  ДФС ([email protected]).

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: