Skip to content

Дзюдоїстам з вищого училища фізкультури подарували новий автобус Mercedes (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bc%d0%b5%d1%80%d1%814На тренування та змагання – швидко й без затримок. Дзюдоїстам обласного вищого училища фізкультури подарували новий автобус. Mercedes здатний вмістити понад 20 спортсменів. Подарунок вручили обласна федерація дзюдо та облдержадміністрація.

%d0%bc%d0%b5%d1%80%d1%815

Про це повідомили в прес-службі ДніпроОДА.

%d0%bc%d0%b5%d1%80%d1%81

«Сьогоднішній день став радісним для наших дзюдоїстів. Вони отримали автобус, на якому зможуть їздити на змагання та тренування. Без додаткових інвестицій у спорт не обійтися. Допомагає не тільки держава, а й небайдужі меценати. Дякую всім, хто підтримує карате, теніс, греблю… Завдяки соціальному партнерству бізнесу та влади ми розвиваємо спорт», – зауважив заступник голови Дніпропетровської ОДА Каміль Примаков.

%d0%bc%d0%b5%d1%80%d1%812

«Автопарк вищого училища фізкультури розширюється. Тут займається 463 спортсмени. Фінансування – з обласного бюджету. Упевнений, що серед вас є майбутні олімпійські чемпіони. Цей подарунок мотивуватиме до нових спортивних вершин», – сказав начальник управління молоді і спорту Дніпропетровської ОДА Олександр Пшеничников.

%d0%bc%d0%b5%d1%80%d1%813

В училищі виховуються близько 20 дзюдоїстів віком від 13 до 17 років. Серед них – четверо чемпіонів та шестеро призерів України. Ще четверо вихованців входять до складу національної збірної.

%d0%bc%d0%b5%d1%80%d1%816

«Будемо тепер їздити всією Україною. А якщо знадобиться, то й за кордон. На поїздах їздити не дуже зручно. На автобусі – набагато краще. У нас часто проходять змагання на Західній Україні. Нещодавно повернулися з Луцька, де відбувався Чемпіонат України із дзюдо. Привезли золото та три срібла. Готуємося вже на наступний рік. У нас відбіркові змагання на Чемпіонати Європи та світу», – каже старший тренер відділення дзюдо училища Віктор Лисогоря.

%d0%bc%d0%b5%d1%80%d1%817

Категория: Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: