Skip to content

До військової частини нацгвардійців Кривого Рогу прибуло поповнення призовників (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%beПо прибуттю до частини майбутніх захисників України поздоровлення зі знаменною подією прозвучало з уст начальника навчального збору підполковника Сергія Власова, який детально розповів хлопцям всі завдання, які стоять перед Національною гвардією України та військовою частиною 3011. Після чого начальник навчального збору представив адміністрацію учбового збору новобранцям.

%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be2

 Про це повідомили в прес-центрі Нацгвардії України в Дніпропетровській області.

%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be3

Після відрекомендування командування, військовослужбовці отримали перший військовий сніданок, відвідали храм господній імені Олександра Невського, який розташований на території військової частини, де хлопці отримали від священнослужителя отця Андрія хрестики та напутнє слово. Далі почалося справжнє військове життя, а саме: відвідування перукарні, лазні, отримання одноманітної встановленої форми одягу.

%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be4

Адміністрація учбового збору провела екскурс в історію частини для прибулих солдат, психологи військової частини провели індивідуальні бесіди та тестування з кожним військовослужбовцем та зробили відповідні замітки щодо роботи з солдатами в майбутньому.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: