Skip to content

Де і як зареєструватися на безкоштовний концерт Олексія Горбунова

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%b1%d1%83%d0%bd%d0%be%d0%b2Спілкування з улюбленим актором, відомі пісні, театральні монологи, фото та автографи – така атмосфера пануватиме у ДніпроОДА 26 жовтня. Її створюватиме видатний актор і заслужений артист України Олексій Горбунов. Він знявся у 120 кінофільмах, зіграв безліч ролей у театрі та виконав чимало музичних композицій. До творчої зустрічі – один день. Встигніть зареєструватися, вхід вільний.

Про це повідомили в прес-службі ДніпроОДА.

«Дніпропетровська ОДА продовжує руйнувати стереотипи. У її стінах проходять не тільки брифінги, конференції та наради, а й неформатні зустрічі. Серед гостей – письменники та блогери сьогодення. В облдержадміністрації вже побували Павло Паштет Белянський, Gorky Look і Serg Marco. Великий зал зібрав найпопулярніший російський автор сатиричних віршів Андрій Орлов, він же Орлуша. Презентували свої книги Сергій Іванов та Роман Зіненко. Двічі приїздив сумський прозаїк та журналіст Євген Положій. Завтра до ОДА завітає видатний актор, заслужений артист України і просто харизматична людина Олексій Горбунов. Вхід безкоштовний», – підкреслив радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик.

Творча зустріч – 26 жовтня о 19:00, у великому конференц-залі.

У стінах Дніпропетровської ОДА лунатимуть пісні, які багато років тому наспівували майже в кожному дворі. Це твори Висоцького, Окуджави, Бернеса, старі дворові мелодії. Олексій Горбунов виконає їх разом із гуртом «Грусть пилота». Організатор та фронтмен групи зізнається, що музика приносить йому не менше задоволення, ніж гра на сцені.

Фрагменти кінострічок, у яких знявся актор, демонструватимуть в ОДА на великому екрані. Фільмографія Олексія Горбунова налічує понад сотню фільмів і телесеріалів. Його дебютною роботою в кіно стала головна роль у детективі «Вантаж без маркування».

З 2014 року актор не співпрацює з російськими кіностудіями і театрами через політичну кризу в Україні. Нині він знімається в серіалі «Гвардія», присвяченому подвигу українських бійців у зоні АТО.

У ДніпроОДА автор прочитає уривки зі своїх театральних монологів та відповість на запитання залу.

На глядачів чекають автографи, фото, смачна кава із солодощами та тепла атмосфера. Вхід безкоштовний.

Реєстрація – за посиланням.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: