Skip to content

18-річна дівчина ножем вбила співмешканця (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

В селі%d0%bd%d0%be%d0%b6%d0%b8%d0%ba Васильківське Петропавлівського району під час нічної сварки дівчина схопила ножа та завдала 21-річному співмешканцю удар у груди, який виявився смертельним. Від отриманого поранення чоловік помер на місці.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Дніпроетровській області.

На місце події виїхала бригада швидкої допомоги, яка виявила тіло потерпілого без ознак життя. Вони повідомили про подію до чергової частини Петропавлівського відділення поліції. Слідчо-оперативна група Петропавлівського відділення поліції, яка приїхала на місце події, встановила особу загиблого. Ним виявився 21-річний хлопець, мешканець села Васильківське Петропавлівського району.

%d0%bd%d0%be%d0%b6%d0%b8%d0%ba2

Поліцейські встановили, що хлопець близько 6 місяців проживав у цивільному шлюбі з 18-річною дівчиною, мешканкою села Самарське Петропавлівського району. 22 жовтня близько 1-ї ночі між співмешканцями виникла сварка, під час якої дівчина схопилася за ніж.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зловмисницю затримано у порядку ст. 208 КПКУ. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: