Skip to content

У Дніпрі пройдуть «Ігри героїв»

Nataliya Adamovich

Nataliya Adamovich

Захід відбудеться 29 жовтня у Льодовому палаці СК «Метеор» за участі ветеранів АТО, які отримали важкі поранення, що призвели до ампутації кінцівок, а також людей з обмеженою мобільністю; всього 16 учасників з Дніпра та області та 9 запрошених спортсменів з Харкова та Києва. У програмі змагань — кросфіт: штанга, жим лежачи, кільця та ін. Про це повідомили організатори «Ігор…» — ОО «Різні та рівні».

«Це всеукраїнський проект, такі ж заходи вже пройшли у Києві та Харкові, — уточнила представник організації Марина Давидова. — Його направленість — соціальна, а основне завдання — ще раз продемонструвати, що люди з інвалідністю не потребують жалості, а лише умов для самореалізації».

Те, що люди з особливими потребами, учасники «Ігор героїв» — яскравий приклад для інших, як іти до мети, підтвердила представник спортивної мережі Юлія Василенко.

«Наші тренери у захваті від їхньої сили волі та впевненості», — сказала вона.

«Ми із задоволенням відгукнулись на пропозицію підтримати «Ігри героїв», — розповіла представник одного з дніпровських банків Анна Павлова. — Переможці та призери отримають грошові винагороди від нас».

«Є й інші організації, які надали допомогу «Іграм героїв», — сказала Марина Давидова. — Але у небайдужих громадян ще є час долучитися до нашої акції, якщо є бажання — ласкаво просимо».

Початок змагань — о 13.00.

Наталія Адамович

igry

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: