Skip to content

Новий розгром «Дніпра» і перемога «Сталі»: як це було

Марианна Стец

Марианна Стец

footballУ 12-му турі чемпіонату України з футболу «Дніпро» поступився з розгромним рахунком в Луцьку, а «Сталь» мінімально перемогла у Львові

Про це повідомляють у прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Волинь» — «Дніпро», 3:0 (Мемешев, 26 (з пенальті), Дудик, 55, Шаповал, 86).

«Волинь»: Марчук, Романюк, Горопевшек, Логінов, Шабанов, Герасимюк, Задерецкій (Шаповал, 70), Мемешев (Марушка, 90+2), Дудик, Деда (Ляшенко, 46), Петров.

«Сталь»: Лунін, Адамюк, Чеберячко, Сваток, Влад, Кравченко, Когут (Назаренко, 70), Андерсон Піко (Кочергін, 61), Вакулко, Близниченко, Бохашвілі (Баланюк, 61).

Попередження: Петров, Шабанов, Марушка, Когут.

Команда Дмитра Михайленка без дискваліфікованого капітана Руслана Ротаня ще на один крок наблизилася до зони вильоту. Віталій Кварцяний сповна віддав борг за розгром в першому раунді чемпіонату України.

Перший гол був пропущений на 26-й хвилині. Після фолу в штрафний від Сергія Кравченка Мемешев потужним ударом реалізував пенальті. 1:0.

На 55-й хвилині Ляшенко віддав пас на лівий край штрафного дніпрян, де Дудик вийшов один на один і впевненим ударом відправив м’яч повз Луніна в дальній кут воріт. 2:0.

Контрольний постріл стався під завісу матчу, на 86-й хвилині. Петров по центру прорвався до нашого штрафного, після чого класною передачею низом вивів Шаповала один на один, а той впевненим ударом реалізував момент. 3:0.

За весь матч у дніпрян був всього один момент, але Баланюк не зумів реалізувати вихід один на один. Назаренку не вдалося на добиванні закотити м’яч у вже порожні ворота господарів.

Поєдинок завершився з рахунком 3:0, і на післяматчевій прес-конференції Дмитру Михайленку довелося вибачатися перед уболівальниками і обіцяти організаційні висновки.

«Хочу тричі вибачитися перед кожним уболівальником «Дніпра», який приїхав сюди в таку погоду, і подвійно перед уболівальниками, що дивилися футбол вдома, за результат. Є два типи футболістів. Одні віддають всі свої сили, бажання, пристрасть для того, щоб команда стала сильнішою і кращою. А інші використовують команду, щоб самим виглядати краще. Зараз у «Дніпра» важкий період. Згодом ми зрозуміємо, хто дійсно гідний захищати кольори клубу, честь міста, а хто ні. Для нас це — важкий момент, але разом з тим і свого роду іспит для нас і для них. Зрозуміємо, кому по дорозі з «Дніпром», а кого рано чи пізно команда прибере, і вони не будуть грати тут», — заявив тренер.

«Карпати» — «Сталь», 0:1 (Каленчук, 26)

«Карпати»: Мисак, Зубейко, Нестеров, Лобай, Кравець, Завійський (Чумак, 74), Чачуа, Худоб’як, Ярошенко (Грисьо, 46), Костевич (Вербний, 65), Бланко-Лещук

«Сталь»: Паньків, Пашаєв, Стаменкович, Іщенко, Воронін, Каленчук, Задерака, Мисик, Г. Малакян, Е. Малакян (Карасюк, 72), Комваліус (Карікарі, 61)

Попередження: Бланко-Лещук, Костевич, Зубейко, Грисьо, Кравець, Чумак, Воронін, Е. Малакян, Іщенко

У Львові команді з Кам’янського вдалося здобути першу перемогу під керівництвом голландського фахівця Якоба Гала.

Єдиний гол у матчі був забитий в середині першого тайму. На 26-й хвилині відзначився Максим Каленчук. 0:1.

«Сталі» і надалі вдавалося гостріше атакувати і краще контролювати м’яч. Мінімальна перемога гостей стала закономірним результатом поєдинку.

Завдяки перемозі сталевари наздогнали в турнірній таблиці дніпрян, тепер команди з десятьма очками ділять 9-10 місця турнірної таблиці. 30 жовтня в 13-му турі пройде очний поєдинок команд.

_1_14773125938610-1a56

Категория: Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: