Skip to content

Дніпровська спеціалізована загальноосвітня школа № 134 отримала новий футбольний стадіон (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

img_0283Закінчення реконструкції футбольного стадіону очікували не тільки учні школи, а й батьки та вчителі. Майже два місяці тривали роботи по облаштуванню дренажної системи, укладанню сучасного трав’яного газону, облаштуванню бігової доріжки.

Про це кореспонденту «НМ» стало відомо на місці події.

img_0282

Директор школи Лариса Михайлівна Кульбач подякувала депутатам за такий потрібний подарунок, а будівельникам — за своєчасно зроблену роботу.

 

Перед зібравшимися виступив нардеп Іван Іванович Куліченко. Саме за його сприяння вдалося отримати з бюджета 1 мільйон 450 тисяч гривень. Наразі вже в місті відновлюють 3 футбольних та 4 баскетбольних майданчика саме за рахунок держбюджету.

«Апогеєм нашої роботи в цьому році стане початок будівництва стадіона водних видів спорту в Молодіжному парку. Зараз об’явлений тендер і до кінця цього року ми вже почнемо будівництво. Сподіваюсь, в травні вже будемо грати на новому стадіоні», — сказав Куліченко.

 

img_0288Зараз триває будівництво баскетбольного майданчику, планується встановлення огорожі навкруги футбольного поля, а також відновлення вуличного освітлення.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: