Skip to content

Заколот проти Філатова і демократичної коаліції міськради?

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко


погребовУ розпорядження Дніпрограду потрапила переписка відомого бізнесмена Дмитра Погрєбова та народного депутата Олександра Вілкула.

«Як витікає з деяких повідомлень, пише автор цього видання, колишній перший заступник міського голови вступив у союз з народним депутатом від «Опозиційного блоку» та керівником фракції «Громадська сила» в міськраді Дніпра Загідом Красновим. Використовуючи доступний йому фінансовий ресурс, Погрєбов активно впливає на нестійких депутатів різних фракцій з метою розвалу демократичної коаліції. Якщо вірити звіту Погрєбова своєму «патрону», на щедрі пропозиції бізнесмена вже пристали ряд представників БПП, Самопомочі та навіть деякі «Укропівці»»

На думку автора статті, план заколотників зрозумілий: шляхом виключення депутатів з більшості блокувати роботу міськради Дніпра. Наслідком може стати зрив кількох поспіль сесій, зокрема – зрив прийняття бюджету міста на наступний рік.

«Таким чином «колишні» Вілкул і Краснов разом з добровільним помічником Погрєбовим намагатимуться спочатку змінити секретаря міської ради на свою людину, а в перспективі – унеможливити роботу міського голови Бориса Філатова та відправити останнього у відставку» — робить висновок Олекса Валах.

І наголошує, що на найближчій сесії міської ради Дніпра, яка має розпочатися сьогодні о 9.30, стане відомо, чи  дійсно дніпропетровські депутати виміняли голоси виборців на гроші, чи Погребов не до кінця чесний і з новими політичними союзниками?

Джерело

 

 

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: