Skip to content

Стакан марихуани зберігав «для себе» і гуляв з ним на дитячому майданчику

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%bf18 жовтня близько 15:00 біля будинку по проспекту Івана Франка, що в лівобережній частині Кам`янського, увагу поліцейських привернув чоловік, який курив на дитячому майданчику.

Правоохоронці зробили чоловікові зауваження, але він його проігнорував. Відносно порушника було складено адміністративний протокол за куріння в забороненому місці, після чого було проведено його особистий огляд.

В результаті в правій зовнішній кишені дублянки чоловіка був виявлений поліетиленовий пакет, в якому знаходився згорток з газетного паперу. Розгорнувши папір, поліцейські побачили зелену речовину рослинного походження у висушеному та подрібненому вигляді зі специфічним запахом. Правоохоронцям чоловік пояснив, що дана речовина — марихуана, яку він зберігав для себе. Загальний об’єм вилученої речовини — більше стакана.

Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: