Skip to content

Рятувальники загасили пожежу в Центральному районі Дніпра

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%80%d1%8f%d1%82%d1%83%d0%b220 вересня о 06:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Центральний район міста Дніпро, вулиця Сунична, 11.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Пожежа виникла в одноповерховому житловому будинку, в якому горів дах, дерев’яні перекриття, домашні речі та меблі. Для ліквідації події було направлено рятувальників 2 та 3 державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

На місці події створено дві бойові дільниці для гасіння пожежі. Загалом для ліквідації надзвичайної події було залучено 18 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки ГУ ДСНС області.

Власник будинку — 79-річний пенсіонер проживав сам та під час пожежі перебував на роботі.

Причина пожежі та завданні збитки встановлюються співробітниками поліції.

Шановні громадяни! В осінньо-зимовий період значно збільшується кількість пожеж в житловому секторі. Будьте пильними: не залишайте ввімкнені електроприлади виходячи з дому,  дотримуйтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення в будинках, не допускайте застосування саморобних некаліброваних плавких вставок в запобіжниках електричного струму. Нехай біда минає Ваш дім!  У разі виявлення пожежі — відразу телефонуйте до Служби порятунку “101”!

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: