Skip to content

Рятувальники провели урок з юними пожежними (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b4%d0%b5%d1%82В рамках Тижня безпеки життєдіяльності дитини 20 жовтня співробітники Покровського міського відділу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області провели уроки з вихованцями дитячого навчального закладу №13 «Малятко».

Для рятувальників безпека дітей — це одне з головних завдань, адже навички безпечної поведінки формуються з дитинства. Тож фахівці в галузі безпеки проводять з молодим поколінням інформаційно-роз’яснювальні уроки та навчають їх як необхідно діяти в різних небезпечних ситуаціях.

Під час заняття дошкільнята змогли відчути себе справжніми рятувальниками. В ігровій формі співробітники ДСНС роз’яснили дітям про небезпеку, яку може спричинити вогонь, попередили, що гра з сірниками дуже небезпечна, навели приклади небезпечних ситуацій та поясняли правильні дії, нагадали номер телефону служби порятунку — 101.

%d0%b4%d0%b5%d1%822

З вихователями навчального закладу також було проведено бесіду та надано консультаційну допомогу в навчанні дітей правилам безпеки життєдіяльності. Як зазначають рятувальники, такі заходи вони проводять систематично аби сформувати в дітей навички поводження з вогнем та вміння вірно діяти в різних небезпечних ситуаціях.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: